En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çalışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, sene süresince kişi yitirilmesine niye olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile varlık yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile ateş çabucak kaçış niyetının elan hızlı emeklemesini sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve sair zindeların yangın yahut rastgele bir ivedili boyut sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, dokumalması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; yamaç nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa selim oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak Yangın Kapısı Fiyatları erişebilirsiniz.

Report this wiki page